1 грн.

Масло для линейных направляющих и винтов ШВП EXIDIA 32.68

Масло для линейных направляющих и винтов ШВП EXIDIA 32.68
Масло для напрямних ковзання верстатного обладнання. Виготовляється з високоочищених базових масел на парафінової основі з додаванням спеціально підібраного пакету присадок для додання хороших змащувальних, антикорозійних і протиударних властивостей.
ХАРАКТЕРИСТИКИ (ТИПОВІ ПОКАЗНИКИ)Eni EXIDIA HG 32 — це однорідна літієва змазка, яка містить EP-присадки. Змазка виготовляється із застосуванням високоякісних мінеральних базових масел, високотехнологічного пакету присадок та комплексного літієвого мила як згущувача. Різні сорти розрізняються по консистенції.
ЗАСТОСУВАННЯ
Масла Eni EXIDIA HG були розроблені та виготовлені для змащення напрямних ковзання, в тому числі які працюють при великих навантаженнях, навіть з системою циркуляції мастила та повною втратою масла. Eni EXIDIA HG 32 та 68 можуть застосовуватися в якості гідравлічних рідин в більшості видів верстатного устаткування, особливо в шліфувальних верстатах, де один сорт масла використовується для змащення напрямних та в якості гідравлічної рідини. Eni EXDIA HG 220 може застосовуватися для змащення зубчастих передач у випадках, коли необхідно масло, що перешкоджає скачкообразному ходу, наприклад, в черв'ячних передачах.

ВЛАСТИВОСТІ ТА ЕКСПЛУАТАЦІЙНІ ЯКОСТІ
Масла Eni EXIDIA HG забезпечують прекрасне змащення напрямних ковзання верстатного устаткування та запобігають залипанню і вібрації, які негативно впливають на якість вироблених виробів та на термін експлуатації самого верстата.

Присадки, що містяться у маслі, впливають на статичний та на динамічний коефіцієнт тертя з метою уникнення феномена стрибкоподібної подачі, регулюючи тим самим нормальну роботу верстатів і відповідність з допустимими відхиленнями.

Формула масла була ретельно розроблена для того, щоб забезпечити хороший антикорозійний захист та хороші деемульгіруючи властивості, що дуже важливо для такого обладнання, як шліфувальні верстати, де водяні розчини працюють в якості мастильно-охолоджуючих рідин.

Масла Eni EXIDIA HG відповідають вимогам Cincinnati Milacron по термічній стабільності. Цей метод випробувань говорить про стійкість масла до утворення відкладень та осадів, а також відсутності корозії по відношенню до сталі, міді та їх сплавів через температурний ефект.

Високий індекс в'язкості цих продуктів гарантує постійні показники в широкому діапазоні робочих температур.

Eni EXIDIA HG володіє відмінними характеристиками стійкості масла до високих навантажень. Загальна втрата ваги за методом Vickers становить близько 27mg для марок 32 та 68, тому вони годяться також для використання в якості гідравлічних рідин в сучасному станковому обладнанні.

СПЕЦИФІКАЦІЇ І СХВАЛЕННЯ
Stanimuc GB

Stanimuc GA

DIN 51502 CGLP

ISO 11158 HG

ISO 6743/13 GA

ISO 6743/13 GB

ID: 264678
Создано: 28/11/2018

Шабатура Руслан Геннадьевич

Зарегистрирован 10/04/2014
Активность 08/06/2022 11:09

Покупайте безопасно

  • Не платите продавцу до получения товара или услуги
  • Встречайтесь с продавцом в публичном месте
  • Проверяйте товар перед покупкой

Похожие объявления